Skład: świeże mięso jagnięce 23,1 %, białko drobiowe 23 %, płatki ziemniaczane 17 %, tłuszcz drobiowy, świeża dziczyzna 7 %, białko jagnięciny 7 %, groszek 6 %, białko ziemniaczane 4 %, suszona pulpa buraczana, hydrolizowana wątroba, pulpa jabłkowa suszona 2,5 % , drożdże piwne, jajka 2 %, siemię lniane 1,5 %, produkty drożdżowe, płatki dyni 1 %, olej z łososia 1 %, lucerna 1 %, owoce dzikiej róży 0,8 %, chlorek potasu, babka płesznik 0,1 %, omułek zielonowargowy (Perna canaliculus) 0,1 %, nasiona ostropestu plamistego 0,1 % chlorek sodu 0,05 % Yucca schidigera ekstrakt rozmarynu 0,01 %.
Składniki analityczne: surowe białko 32,5 %, surowe oleje i tłuszcze 19 %, włókna surowe 3,4 %, surowy popiół 6,9 %, wapń 1,2 %, fosfor 1 %, sód 0,3 %.
Białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białka 78,9 %.
Wartość energii metabolicznej: 3 990 kcal/kg
Dodatki dietetyczne na 1 kg: pierwiastki śladowe: żelazo (w postaci chelatu żelaza (II) hydratu) 187 mg, miedź (w postaci aminokwasowego chelatu miedzi, hydratu) 20 mg, mangan (w postaci aminokwasowego chelatu manganu, hydratu) 43 mg, cynk (w postaci aminokwasowego chelatu cynku, hydratu) 144 mg, selen (w organicznej postaci selenu produkowanego przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,47 mg, jod (w postaci jodanu wapnia, bezwodny) 2,51 mg.
Witaminy, prowitaminy i substancje zdefiniowane chemicznie o podobnym działaniu: witamina A 21 365 IU, witamina D3 1 260 IU, witamina E (RRR-alfa-tocoferol) 270 mg, witamina B1 13 mg, witamina B2 27 mg, witamina B6 14 mg, witamina B12 107 µg, witamina C 207 mg, niacynamid 132 mg, kwas foliowy 4,5 mg, biotyna 1 mg, chlorek choliny 2 456 mg, tauryna 2 000 mg.
Aminokwasy: DL-metionina 6 600 mg.
Naturalne konserwanty. Przeciwutleniacze.