Skład: śledź świeży 25,2 %, białko rybne (śledź, dorsz, węgorz) 25 %, płatki ziemniaczane 18,8 %, groch 8 %, tłuszcz drobiowy, pulpa buraczana suszona, białko ziemniaczane 4 %, wątroba hydrolizowana, świeży łosoś 3,5 %, pulpa jabłkowa suszona 3,1 %, jajo 2,5 %, drożdże piwne, siemię lniane 1,5 %, lignoceluloza (błonnik naturalny), produkty drożdżowe, płatki dyni 1 %, olej z łososia 1 %, suszone liście brusznicy 0,8 %, lucerna 0,5 %, węglan wapnia, inulina (cykoria korzeń) 0,2 %, chlorek potasu, omułek zielony (Perna canaliculus) 0,1 %, psyllium 0,1 %, algi suszone (Kelp) 0,05 %, jukka schidigera 0,05 %, ekstrakt z rozmarynu 0,01 %.
Składniki analityczne: surowe białko 33,5 %, surowe oleje i tłuszcze 14,5 %, włókna surowe 4,2 %, surowy popiół 7 %, wapń 1.3 %, fosfor 1,1 %, sód 0,5 %.
Białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białka 75,4 %.
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Pierwiastki śladowe: żelazo (w postaci chelatu żelaza (II) hydratu) 155 mg, miedź (w postaci aminokwasowego chelatu miedzi, hydratu) 16 mg, mangan (w postaci aminokwasowego chelatu manganu, hydratu) 41 mg, cynk (w postaci aminokwasowego chelatu cynku, hydratu) 139 mg, jod (w postaci jodanu wapnia, bezwodny) 2,8 mg.
Witaminy, prowitaminy i substancje zdefiniowane chemicznie o podobnym działaniu: witamina A 21 924 IU, witamina D3 1 260 IU, witamina E (RRR-alfa-tocoferol) 260 mg, witamina B1 13 mg, witamina B2 25 mg, witamina B6 16 mg, witamina B12 177 µg, witamina C 209 mg, niacynamid 124 mg, kwas foliowy 4,5 mg, biotyna 1,1 mg, chlorek choliny 2 214 mg, tauryna 2 000 mg.
Aminokwasy: DL-metionina 9 900 mg.
Naturalne konserwanty. Przeciwutleniacze.