Skład: śledź świeży 28,5 %, białko rybne (śledź, dorsz, węgorz) 25,8 %, płatki ziemniaczane 12,4 %, tłuszcz drobiowy, groszek 10 %, pulpa buraczana suszona, białko ziemniaczane 4 %, wątroba hydrolizowana, świeży łosoś 3,5 %, pulpa jabłkowa suszona 2,5 %, jajo 2 %, drożdże piwne, siemię lniane 1,5 %, produkty drożdżowe, płatki dyni 1 %, olej z łososia 1 %, lucerna 0,5 %, węglan wapnia, inulina (korzeń cykorii) 0,2 %, jukka schidigera 0,05 %, suszone algi (Kelp) 0,05 %, ekstrakt z rozmarynu 0,01 %.
Składniki analityczne: surowe białko 36 %, surowe oleje i tłuszcze 18,5 %, włókna surowe 3,5 %, surowy popiół 7 %, wapń 1,3 %, fosfor 1,1 %, sód 0,5 %.
Białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białka 74,1 %.
Wartość energii metabolicznej: 3 986 kcal/kg.
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
Pierwiastki śladowe: żelazo (w postaci chelatu żelaza (II) hydratu) 160 mg, miedź (w postaci aminokwasowego chelatu miedzi, hydratu) 16 mg, mangan (w postaci aminokwasowego chelatu manganu, hydratu) 42 mg, cynk (w postaci aminokwasowego chelatu cynku, hydratu) 100 mg, jod (w postaci jodanu wapnia, bezwodny) 2,8 mg.
Witaminy, prowitaminy i substancje zdefiniowane chemicznie o podobnym działaniu: witamina A 22 000 IU, witamina D3 1 350 IU, witamina E (RRR-alfa-tocoferol) 260 mg, witamina B1 13 mg, witamina B2 25 mg, witamina B6 16 mg, witamina B12 183 µg, witamina C 203 mg, niacynamid 124 mg, kwas foliowy 4,4 mg, biotyna 1,1 mg, chlorek choliny 2 693 mg, tauryna 2 000 mg.
Aminokwasy: DL-metionina 10 000 mg.
Naturalne konserwanty. Przeciwutleniacze.