Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (76% w filetach*, w tym 25% kurczak, 21% wieprzowina, 17% wątróbka, 8,5% drób), ryby i produkty rybne (11,6% łosoś w filetach*), 1,7% minerały, produkty pochodne pochodzenia roślinnego (0,4% skrobia, 0,4% inulina, 0,4% błonnik), 0,05% spirulina.
*Filety stanowią 34,5% produktu.
Składniki analityczne: wilgotność 81 %, surowe białko 10 %, surowy tłuszcz 3,5 %, surowy popiół 2,5 %, włókno surowe 0,4 %.
Dodatki: Dodatki dietetyczne na kg: witamina D3 160 IU, witamina E 100 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 10 mg, mangan (jako tlenek manganu(II)) 2 mg, miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,2 %, jod (jako jodan wapnia, bezwodny) 0,2 %, tauryna 520 mg, biotyna 100 μg.
Energia metaboliczna: 80 kcal/100 g.