Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (74% w filetach*, w tym 37,6% kurczak, 24,7% wątróbka wieprzowa, 7,7% wieprzowina), ryby i produkty rybne (14,5% łosoś w filetach*), 2,2% składniki mineralne, oleje i tłuszcze (1 olej lniany), produkty pochodzenia roślinnego (skrobia 0,6%, inulina 0,4%, błonnik 0,4%), rokitnik zwyczajny 0,1%.
*Filety stanowią 34,5% produktu.
Składniki analityczne: wilgotność 80 %, surowe białko 10 %, surowy tłuszcz 5 %, surowy popiół 2 %, włókno surowe 0,3 %, wapń 0,27 %.
Dodatki: Dodatki dietetyczne na kg: witamina D3 160 IU, witamina E 100 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 10 mg, mangan (jako tlenek manganu(II)) 2 mg, miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,2 %, jod (jako jodan wapnia, bezwodny) 0,2 %, tauryna 520 mg, biotyna 100 μg.
Energia metaboliczna: 93 kcal/100 g